The Sky is the Limit

Alles is mogelijk!

Samen ontdekken we hoe ...

Missie

Onze missie is jou te helpen je doelen te bereiken met Limitless Thinking en je te verbinden met andere ondernemers, die dat ook willen, zodat je kunt sparren over de zaken waar jij tegenaan loopt. Samen weten we allemaal meer en kunnen we meer bereiken!

Omdat het pas werkt als je je langdurig verbindt met anderen en er een organisatie is, die zorgt dat het ook daadwerkelijk georganiseerd wordt, blijft de verbinding blijvend voor groei-effect zorgen. Zo kun jij als ondernemer blijvend groeien.

Met heel veel kennis en ervaring in huis, een groot netwerk en onderlinge doorverwijzingen kunnen we de problemen waar je tegenaan loopt helpen oplossen met:

  • strategie
  • marketing
  • sales
  • productverbetering
  • schaalbaar ondernemen
  • teamissues
  • organisatie-verbetering
  • communicatie
  • conflictoplossing


Zo kun je echt stappen maken in plaats van te blijven dromen!

We doen dit omdat we zelf talloze trainingen hebben gevolgd en ontdekt hebben dat het altijd stokt bij de implementatie. Het gaat veel beter en de resultaten zijn veel sneller als er echt iemand naast je staat! Die ziet wat er bij jou ontbreekt en hoe je dat kunt aanvullen!


Marcel Baatsen MasterMind

Marcel Baatsen

In het bedrijfsleven was Marcel Baatsen jarenlang voorzitter van de Centrale Ondernemingsraad (SSA Global) en in die functie was hij betrokken bij vele projecten, onderhandelingen met en ondersteuning van management en directie.

Als zelfstandig ondernemer heeft hij deze ervaring sinds 2010 doorgegeven aan anderen middels trainingen, masterminden en individuele sessies.

Marcel Baatsen begeleidt al jaren Mastermind bijeenkomsten, o.a. ook als plaatsvervanger van Hugo Bakker.  Hij volgde vele trainingen (o.a. bij Bert van Dijk, Dennis Jansen, Eelco de Boer en Andy Harrington) en mastermind groepen en heeft de werking ervan gezien en ervaren.  Marcel heeft het Masterminden nog verder verbeterd en aangescherpt. Marcel weet als geen ander hoe je belemmerd kan worden en vast kan komen te zitten, door datgene wat juist je grootste kracht is en wat er voor nodig is daar bewust van te worden. En deze kracht los te maken.

Diensten

mastermind-membership-met-marcel-baatsen

MasterMinden

Samen met Ondernemers Masterminden geeft onmiddelijke groei en actie!

brainstrom sessie

MasterMind Call

Directe brainstorm over doelgroep, product, service en klanten vinden!

Limitless training

Limitless Minds Training

Een bedrijf groeit zo snel als de ondernemer zelf. Stap in de Limitless Mindset

Community

Samen bereikt ieder meer dan alleen!